Tweewielercentrum Zoetermeer en Roti Center Oosterheem open!

Tweewielercentrum Zoetermeer opent met deze nieuwe vestiging in Winkelcentrum Oosterheem haar derde filiaal in Zoetermeer. Tweewielercebtrum Oosterheem biedt zowel nieuwe als gebruikte fietsen aan in alle prijsklassen. Ook voor onderdelen en reparaties kan u terecht aan de nieuwe vestiging aan het Heempark.

Ook Roti Center Oosterheem heeft afgelopen weekend haar deuren geopend. In deze Surinaamse toko kunt u naast Roti vele andere Surinaamse lekkernijen kopen.

Op 16 maart aanstaande zullen alle nieuwe ondernemers zich aan u presenteren tijdens een feestelijke opening.Gepubliceerd: 13-02-2013
Aantal keer bekeken: 3064

Terug
Tweewielercentrum Zoetermeer en Roti Center Oosterheem open!

Blijf op de hoogte

Facebook  Twitter  Picasa  Youtube

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

26-03-2015
Kinder-kleedjesmarkt - Koningsdag maandag 27 april van 10.00 tot 16.00 uur - schrijf je in via oosterheem@mail.nl!
Wil jij op Koningsdag je oude spulletjes verkopen, muziek maken, een dans laten zien of een theater/goochel voorstelling geven? Dat kan! Op maandag 27 april kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar gratis een plekje krijgen op de kinder-kleedjesmarkt op het binnenplein van winkelcentrum Oosterheem. De kinder-kleedjesmarkt duurt van 10.00 tot 16.00 uur, het is de bedoeling dat je ook tot 16.00 uur blijft. Wel heb je voor deelname een inschrijvingsbewijs nodig. Deze ontvang je ná inschrijving bij de marktmeester. Meld je daarom vóór vrijdag 17 april aan via oosterheem@mail.nl en verzeker jezelf van een plek. Vergeet niet je voor- en achternaam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, leeftijd én het aantal deelnemende personen te vermelden. En wees er wel op tijd bij want OP=OP. We hebben slechts 100 kleedjes te vergeven. Aan deelname zijn GEEN KOSTEN verbonden. We zien je graag tegemoet op deze gezellige Koningsdag!
Lees meer
15-03-2015
Kunst van Afval! Kom kijken op zaterdag 28 maart van 12.00 - 16.00 uur
Kom zaterdag 28 maart zeker even naar winkelcentrum Oosterheem. Want van 12.00 tot 16.00 uur kun je samen met kunstenares Ellen Vermeulen zwerfafval, afkomstig van winkelcentrum Oosterheem, verwerken tot kunst in de vorm van kleding. Zo worden drie paspoppen volledig aangekleed met een modieuze look. Hip, trendy en adembenemend! Een absolute eyecatcher! Ook de Re-Cyclists zijn deze middag present. Hun kostuums zijn gemaakt van wat wij achteloos weggooien: bierblikjes, plastic tassen, kapotte fietsbanden en zelfs de binnenbanden van tractors en vrachtwagens. Voor jong en oud wordt eveneens een prijsvraag uitgezet. Zo wordt onder meer gevraagd naar de hoeveelheid afval die jaarlijks wordt opgeruimd op ons centrum. En uiteraard zijn wij natuurlijk ook zeer benieuwd naar de inschatting van de opruimkosten! Ook wordt er rond 15.45 uur een Re-Cycle koning of koningin gekozen door wethouder Marc Rosier. De gekroonde koning of koningin wordt vervolgens rondgereden over het winkelcentrum. Zorg dus dat je erbij bent! En na afloop van deze dag ga je ongetwijfeld naar huis met de nodige inspiratie hier zelf mee aan de slag te gaan. Graag tot dan!
Lees meer
10-03-2015
Drakenbootfestival zaterdag 20 juni op het water bij centrum Oosterheem. Schrijf je in!
Op zaterdag 20 juni 2015 vindt voor het eerst het drakenbootfestival van Zoetermeer plaats op het Heemkanaal bij winkelcentrum Oosterheem. Teams uit Zoetermeer en omstreken kunnen strijden om het Zoetermeerse kampioenschap. De inschrijving is inmiddels geopend voor ieder die de uitdaging wil aangaan. Buurt-, straat-, club- of bedrijventeams zijn welkom om mee te doen. Het drakenbootfestival kent in Zoetermeer een lange en goede geschiedenis. De organisatie ervan hoopt deze traditie vanaf heden weer voort te kunnen zetten op deze nieuwe locatie en in samenwerking met The Dutch Dragons en winkelcentrum Oosterheem. Een drakenboot is een kano-achtige boot van ongeveer 12,5 meter lang en maximaal 1 meter breed. Op het festival is er ruimte voor maximaal 16-18 peddelaars per team in de boot. Stuurman en trommelaar wordt geleverd door de organisatie.

Het drakenbootvaren is geschikt voor jong en oud, man en vrouw. Van groot belang is de teamspirit  en het doorzettingsvermogen van het team. Tijdens het festival zijn er drie categorieën: jeugd ( tot 18 jaar ), dames en open teams. Het drakenbootfestival vindt plaats op zaterdag  20 juni. Teams worden om 10.00 uur verwacht voor aanvang van de eerste heat en de finale zal uiterlijk 17.30 uur plaatsvinden. Kosten voor inschrijving per team is 200 euro.

Aanmelden kan via: http://www.drakebootfestival.nl/informatie/aanmelden/

Lees meer