Tweewielercentrum Zoetermeer en Roti Center Oosterheem open!

Tweewielercentrum Zoetermeer opent met deze nieuwe vestiging in Winkelcentrum Oosterheem haar derde filiaal in Zoetermeer. Tweewielercebtrum Oosterheem biedt zowel nieuwe als gebruikte fietsen aan in alle prijsklassen. Ook voor onderdelen en reparaties kan u terecht aan de nieuwe vestiging aan het Heempark.

Ook Roti Center Oosterheem heeft afgelopen weekend haar deuren geopend. In deze Surinaamse toko kunt u naast Roti vele andere Surinaamse lekkernijen kopen.

Op 16 maart aanstaande zullen alle nieuwe ondernemers zich aan u presenteren tijdens een feestelijke opening.Gepubliceerd: 13-02-2013
Aantal keer bekeken: 2870

Terug
Tweewielercentrum Zoetermeer en Roti Center Oosterheem open!

Blijf op de hoogte

Facebook  Twitter  Picasa  Youtube

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

19-12-2014
Braderie op winkelcentrum Oosterheem - Vrijdag 19 december
Vrijdag 19 december is er een gezellige braderie op winkelcentrum Oosterheem. Diverse kramen presenteren u tal van leuke items. Het aanbod is breed en hiermee is er voor een ieder vast iets wils. Ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd. Kom zeker even langs!

Lees meer
19-12-2014
Lampionnenoptocht en vuurwerkshow - Vrijdag 19 december
Vrijdag 19 december vindt er voorafgaand aan de vuurwerkshow een lampionnenoptocht plaats. Kinderen uit Zoetermeer Oosterheem ontvangen op het plein van winkelcentrum Oosterheem gratis een lampion voorzien van batterij en stokje. Onder leiding van de Brassband zal de stoet door het winkelcentrum trekken. De lampionnenoptocht is de voorbode van een fantastisch vuurwerkspektakel welke plaatsvindt van 20.00 uur tot 21.00 uur aan de horecazijde van het winkelcentrum. De opening wordt verzorgd door  niemand minder dan wethouder Mariette van Leeuwen. Ook is er een Rad van Fortuin aanwezig waar eenieder zijn of haar geluk kan beproeven. Daarnaast kunnen kinderen zich uitleven op het springkussen.

Lampionnen ophalen: 18.30 uur op het Oosterheemplein. (Slechts 1 lampion per kind. OP=OP! Er zijn slechts 500 lampions te vergeven.) Lampionnenoptocht: 19.00 uur onder leiding van de Brassband. Vuurwerkshow: 20.00 uur aan de Horecazijde. Einde: 21.00 uur. (Is het slecht weer dan zal er geen vuurwerk afgestoken worden.)

Lees meer
29-11-2014
Grandioos Sinterklaas Braderie - Zaterdag 29 en zondag 30 november
Zaterdag 29 en zondag 30 november is er een gezellige Sinterklaas braderie op winkelcentrum Oosterheem. Onder het genot van de vele moderne en nostalgische Sinterklaasliedjes presenteren een 40 tot 45 kramen u op en om het centrum tal van leuke items. Het aanbod is breed en hiermee is er voor een ieder vast iets wils. Voor de innerlijke mens wordt gezorgd aan de horecazijde, gelegen nabij het water aan de Westerschelde. En uiteraard zijn er ook tal van Sinterklaasactiviteiten. Zo kunnen kinderen onder leiding van Zwarte Piet een achttal behendigheidspelletjes doen en zo een oorkonde verdienen! En daarnaast kan iedereen zich uitleven met de draaimolen, zweefmolen, diverse springkussens én bungeejumping.

De Sinterklaasactiviteiten worden mede mogelijk gemaakt door Buurtforum Samen in de Stromen, Buurtforum De Meren, Piëzo, Stichting Jong en natuurlijk Winkeliersvereniging Oosterheem. Waarvoor dank! Speciale dank gaat uit naar de Hoogvliet van winkelcentrum Oosterheem. Gedurende deze beide dagen zijn het thuishonk van de Pieten. Hiernaast zorgen zij ook voor de innerlijke mens. Graag tot zaterdag 29 en zondag 30 november!

Lees meer