Tweewielercentrum Zoetermeer en Roti Center Oosterheem open!

Tweewielercentrum Zoetermeer opent met deze nieuwe vestiging in Winkelcentrum Oosterheem haar derde filiaal in Zoetermeer. Tweewielercebtrum Oosterheem biedt zowel nieuwe als gebruikte fietsen aan in alle prijsklassen. Ook voor onderdelen en reparaties kan u terecht aan de nieuwe vestiging aan het Heempark.

Ook Roti Center Oosterheem heeft afgelopen weekend haar deuren geopend. In deze Surinaamse toko kunt u naast Roti vele andere Surinaamse lekkernijen kopen.

Op 16 maart aanstaande zullen alle nieuwe ondernemers zich aan u presenteren tijdens een feestelijke opening.Gepubliceerd: 13-02-2013
Aantal keer bekeken: 3127

Terug
Tweewielercentrum Zoetermeer en Roti Center Oosterheem open!

Blijf op de hoogte

Facebook  Twitter  Picasa  Youtube

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

28-04-2015
Oude Ambachten en Oud-Hollandse spelen zaterdag 16 mei van 13.00 tot 17.00 uur op winkelcentrum Oosterheem
Op zoek naar een unieke belevenis? Kom zaterdag 16 mei naar winkelcentrum Oosterheem en maak kennis met tal van Oude Ambachten en oud-Hollandse spelen. Ervaar het zelf en laat je meenemen in de tijd dat er geen elektriciteit was, de meeste arbeid nog met de hand werd gedaan en de mensen nog afhankelijk waren van familie, vrienden en buren. Eén ding is zeker, tijdens het bezoek kom je ogen tekort! Zonder twijfel geeft het je een unieke kijk in de wereld van toen.… Voor jong en oud is er op deze dag van alles te beleven. U bent er toch zeker ook bij? Zaterdag 16 mei van 13.00 tot 17.00 uur op winkelcentrum Oosterheem. Graag tot dan!
Lees meer
20-04-2015
VOL! - De Kinder-kleedjesmarkt op Koningsdag maandag 27 april is vol - Inschrijven is niet meer mogelijk!
De Kinder-Kleedjesmarkt op maandag 27 april is VOL! Inschrijven is niet meer mogelijk. Ook de reservelijst is inmiddels vol. Mocht je je op de reservelijst hebben ingeschreven dan ontvang je van ons bericht wanneer zich een plek voor jou heeft voorgedaan. Mocht je niets van ons vernemen dan is er geen plaats beschikbaar gekomen. Maar geen nood, want ook als bezoeker aan de Kinder-Kleedjesmarkt beleef je ongetwijfeld een hele leuke dag! Graag tot ziens op deze gezellige Koningsdag.
Lees meer
20-04-2015
Oranje Supermarkt & Slagerij binnenkort geopend in Centrum Oosterheem
Supermarkt & Slagerij Oranje opent binnenkort haar tweede vestiging in winkelcentrum Oosterheem. Vaste klanten van het gezellige familiebedrijf in Segwaert kunnen vanaf nu ook bij de vestiging in Oosterheem terecht. Ons motto: “We willen kwaliteit bieden. We doen dit met een breed assortiment aan exclusieve producten die voldoen aan de kwaliteitseisen van onze bezoekers.” Onze bezoekers kunnen bij ons terecht voor een ruim aanbod aan vers vlees. Er wordt niets voorverpakt of ingevroren. Het is allemaal vers. Alle kipproducten worden dagelijks afgeleverd. Supermarkt & Slagerij Oranje heeft producten in de schappen die u nagenoeg niet in een gangbare supermarkt kunt vinden. Naast vers vlees is er altijd een groot aanbod aan verse groente en fruit. Maar ook een groot assortiment pesto, tzatziki, Surinaamse en Aziatische producten vindt u in onze schappen.
Lees meer