Tweewielercentrum Zoetermeer en Roti Center Oosterheem open!

Tweewielercentrum Zoetermeer opent met deze nieuwe vestiging in Winkelcentrum Oosterheem haar derde filiaal in Zoetermeer. Tweewielercebtrum Oosterheem biedt zowel nieuwe als gebruikte fietsen aan in alle prijsklassen. Ook voor onderdelen en reparaties kan u terecht aan de nieuwe vestiging aan het Heempark.

Ook Roti Center Oosterheem heeft afgelopen weekend haar deuren geopend. In deze Surinaamse toko kunt u naast Roti vele andere Surinaamse lekkernijen kopen.

Op 16 maart aanstaande zullen alle nieuwe ondernemers zich aan u presenteren tijdens een feestelijke opening.Gepubliceerd: 13-02-2013
Aantal keer bekeken: 2759

Terug
Tweewielercentrum Zoetermeer en Roti Center Oosterheem open!

Blijf op de hoogte

Facebook  Twitter  Picasa  Youtube

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

03-09-2014
ICE BUCKET CHALLENGE ZATERDAG 6 SEPTEMBER

Zaterdag 6 september aanstaande, tijdens de traditionele jaarmarkt, gaat ook winkelcentrum Oosterheem de strijd aan tegen de dodelijke ziekte ALS. Van 16.00 uur tot en met 17.00 uur vindt hier een heuse Ice Bucket Challenge plaats. Niet alleen winkeliers van winkelcentrum Oosterheem zullen eigenhandig een emmer ijskoud water over hun hoofd heen gieten. Ook bewoners van de wijk Zoetermeer Oosterheem en omstreken worden aangemoedigd deze ijsdouche voor het goede doel te ondergaan. Elke deelnemer die de Ice Bucket Challenge aangaat doneert 10 euro aan dit goede doel. Jij doet toch zeker ook mee?


Lees meer
05-08-2014
Tweedaagse braderie in Oosterheem - 30 en 31 aug

Zaterdag 30 augustus (09.00 – 21.00 uur) en zondag 31 augustus (09.00 – 18.00 uur) is er een gezellige braderie op winkelcentrum Oosterheem. Diverse kramen presenteren u maar liefst twee dagen lang tal van leuke items en aanbiedingen. Het aanbod is groot. Van loom elastieken tot schoenen. En van slush puppies tot poffertjes. Ook kinderen van Oosterheem (en omstreken) worden uitgenodigd om spullen die zij zelf niet meer gebruiken te verkopen. Daarnaast zorgen verscheidene DJ’s voor een muzikaal tintje. Maar ook op culinair gebied is het goed vertoeven. Naast het aanbod van de gevestigde horeca, nabij het water aan de Westerschelde, zijn er nog andere lekkernijen te vinden. Kortom: een super gezellige tweedaagse braderie dus die je zeker niet mag missen! Langskomen dus!!

Wil je meer informatie over kraamreserveringen neem dan contact op met Schoenmaker Tico (tel. 0793211805) of De Roode Prins (tel. 0793030113). Of loop gewoon even langs. Wel zo makkelijk! Deelname voor kinderen is gratis.


05-08-2014
Braderie op winkelcentrum Oosterheem - 6 sept

Zaterdag 6 september van 10:00 uur tot 17:00 uur is er een gezellige braderie op winkelcentrum Oosterheem. Diverse kramen presenteren u tal van leuke items. Het aanbod is breed en hiermee is er voor een ieder vast iets wils. Ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd. Naast het aanbod van de gevestigde horeca, gelegen nabij het water aan de Westerschelde, kunt u onder andere genieten van een hartig visje. Een voorliefde voor zoet? IJsjes, suikerspinnen, churros én poffertjes zijn eveneens te verkrijgen. Speciaal voor deze braderie zijn ook de Oud-Hollandse Spelen van stal gehaald. En voor de kinderen is er een draaimolen. Kortom: een supergezellige braderie! Kom dus zeker even langs!