Tweewielercentrum Zoetermeer en Roti Center Oosterheem open!

Tweewielercentrum Zoetermeer opent met deze nieuwe vestiging in Winkelcentrum Oosterheem haar derde filiaal in Zoetermeer. Tweewielercebtrum Oosterheem biedt zowel nieuwe als gebruikte fietsen aan in alle prijsklassen. Ook voor onderdelen en reparaties kan u terecht aan de nieuwe vestiging aan het Heempark.

Ook Roti Center Oosterheem heeft afgelopen weekend haar deuren geopend. In deze Surinaamse toko kunt u naast Roti vele andere Surinaamse lekkernijen kopen.

Op 16 maart aanstaande zullen alle nieuwe ondernemers zich aan u presenteren tijdens een feestelijke opening.Gepubliceerd: 13-02-2013
Aantal keer bekeken: 2816

Terug
Tweewielercentrum Zoetermeer en Roti Center Oosterheem open!

Blijf op de hoogte

Facebook  Twitter  Picasa  Youtube

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

19-12-2014
Braderie op winkelcentrum Oosterheem - Vrijdag 19 december
Vrijdag 19 december is er een gezellige braderie op winkelcentrum Oosterheem. Diverse kramen presenteren u tal van leuke items. Het aanbod is breed en hiermee is er voor een ieder vast iets wils. Ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd. Kom zeker even langs!

Lees meer
19-12-2014
Lampionnenoptocht en vuurwerkshow - Vrijdag 19 december
Vrijdag 19 december vindt er voorafgaand aan de vuurwerkshow een lampionnenoptocht plaats. Kinderen uit Zoetermeer Oosterheem ontvangen op het plein van winkelcentrum Oosterheem gratis een lampion voorzien van batterij en stokje. Onder leiding van de Brassband zal de stoet door het winkelcentrum trekken. De lampionnenoptocht is de voorbode van een fantastisch vuurwerkspektakel welke plaatsvindt van 20.00 uur tot 21.00 uur aan de horecazijde van het winkelcentrum. De opening wordt verzorgd door  niemand minder dan wethouder Mariette van Leeuwen . Ook is er een Rad van Fortuin aanwezig waar eenieder zijn of haar geluk kan beproeven. Daarnaast kunnen kinderen zich uitleven op het springkussen.
Lees meer
29-11-2014
Grandioos Sinterklaas Braderie - Zaterdag 29 en zondag 30 november
Zaterdag 29 en zondag 30 november is er een gezellige Sinterklaas braderie op winkelcentrum Oosterheem. Onder het genot van de vele moderne en nostalgische Sinterklaasliedjes presenteren een 40 tot 45 kramen u op en om het centrum tal van leuke items. Het aanbod is breed en hiermee is er voor een ieder vast iets wils. Voor de innerlijke mens wordt gezorgd aan de horecazijde, gelegen nabij het water aan de Westerschelde. Ook aan activiteiten zal het niet ontbreken. Zo is er onder meer een draaimolen, zweefmolen, diverse springkussens en kun je je uitleven bij het bungeejumping. En wie goed in de rondte kijkt spot zeker ook zwarte Piet.
Lees meer