Tweewielercentrum Zoetermeer en Roti Center Oosterheem open!

Tweewielercentrum Zoetermeer opent met deze nieuwe vestiging in Winkelcentrum Oosterheem haar derde filiaal in Zoetermeer. Tweewielercebtrum Oosterheem biedt zowel nieuwe als gebruikte fietsen aan in alle prijsklassen. Ook voor onderdelen en reparaties kan u terecht aan de nieuwe vestiging aan het Heempark.

Ook Roti Center Oosterheem heeft afgelopen weekend haar deuren geopend. In deze Surinaamse toko kunt u naast Roti vele andere Surinaamse lekkernijen kopen.

Op 16 maart aanstaande zullen alle nieuwe ondernemers zich aan u presenteren tijdens een feestelijke opening.Gepubliceerd: 13-02-2013
Aantal keer bekeken: 3179

Terug
Tweewielercentrum Zoetermeer en Roti Center Oosterheem open!

Blijf op de hoogte

Facebook  Twitter  Picasa  Youtube

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

21-05-2015
Glazen Huis voor kinderafdeling Lange Land Ziekenhuis op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni

Winkelcentrum Oosterheem staat vrijdag 19 juni en zaterdag 20 juni geheel in het teken van een goede doelen actie ten gunste van de kinderafdeling van het Lange Land Ziekenhuis in Zoetermeer, één van de projecten waar Stichting DaDa haar naam aan verbonden heeft. Zo is er gedurende deze beide dagen een heus ‘Glazen Huis’ ingericht waar zich onder meer radiozender Zoetermeer FM in gevestigd heeft. In ruil voor een donatie kan jong en oud hier bijvoorbeeld zijn/haar favoriete muzieknummer aanvragen. Het ‘Glazen Huis’ is gesitueerd binnenin Zinn Icecream. En terwijl je luistert naar je favoriete track geniet je natuurlijk van een overheerlijk ijsje waar Zinn zo om bekend staat. Jij komt toch zeker ook even langs! En uiteraard worden er hieromheen nog tal van andere activiteiten georganiseerd.

Zelf geld inzamelen voor het Lange Land Ziekenhuis

Wil je zelf ook een activiteit opzetten om geld in te zamelen voor de kinderafdeling van het Lange Land Ziekenhuis? Ook dat kan! Wellicht samen met je broertjes en zusjes, je vrienden en vriendinnen of gewoon met je hele klas. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni ben je van harte welkom om het door jou ingezamelde bedrag in te komen leveren bij het ‘Glazen Huis’ bij Zinn Icecream. En als je wilt kun je jouw inzamelactiviteit ook nog even toelichten op de radio. Leuk voor de luisteraars! Onder de luisteraars bevinden zich vast en zeker ook de kinderen op de kinderafdeling van het Lange Land Ziekenhuis.


Lees meer
20-05-2015
Drakenbootfestival zaterdag 20 juni op het water bij centrum Oosterheem. Schrijf je in!
Op zaterdag 20 juni 2015 vindt voor het eerst het drakenbootfestival van Zoetermeer plaats op het Heemkanaal bij winkelcentrum Oosterheem. Teams uit Zoetermeer en omstreken kunnen strijden om het Zoetermeerse kampioenschap. De inschrijving is inmiddels geopend voor ieder die de uitdaging wil aangaan. Buurt-, straat-, club- of bedrijventeams zijn welkom om mee te doen. Het drakenbootfestival kent in Zoetermeer een lange en goede geschiedenis. De organisatie ervan hoopt deze traditie vanaf heden weer voort te kunnen zetten op deze nieuwe locatie en in samenwerking met The Dutch Dragons en winkelcentrum Oosterheem. Een drakenboot is een kano-achtige boot van ongeveer 12,5 meter lang en maximaal 1 meter breed. Op het festival is er ruimte voor maximaal 16-18 peddelaars per team in de boot. Stuurman en trommelaar wordt geleverd door de organisatie.

Het drakenbootvaren is geschikt voor jong en oud, man en vrouw. Van groot belang is de teamspirit  en het doorzettingsvermogen van het team. Tijdens het festival zijn er drie categorieën: jeugd ( tot 18 jaar ), dames en open teams. Het drakenbootfestival vindt plaats op zaterdag  20 juni. Teams worden om 10.00 uur verwacht voor aanvang van de eerste heat en de finale zal uiterlijk 17.30 uur plaatsvinden. Kosten voor inschrijving per team is 200 euro.

Aanmelden kan via: http://www.drakebootfestival.nl/informatie/aanmelden/

Lees meer
18-05-2015
Mobiele kinderboerderij zaterdag 13 juni van 12.00 tot 17.00 uur op winkelcentrum Oosterheem
Jong en oud komen vandaag in contact met alle bijzondere en bovenal lieve dieren van de mobiele kinderboerderij. Gewoon op winkelcentrum Oosterheem! Kom daarom dus zeker even langs en beleef de gezelligheid van het met elkaar kennis maken met diverse dieren. De dieren zijn te aaien en mogen onder onze begeleiding zelfs gevoerd worden. In het huisje zijn diverse soorten konijntjes, cavia’s en kippen te bewonderen. Maar liefst een 70-tal bijzondere dieren bevinden zich in en om de boerderij. Op het erf treft u onder andere een lamaatje, alpaca, ezel, pony, kalfje, biggetje, diverse soorten schaapjes en geitjes, ganzen, eenden, kippen grote en kleine konijntjes en 2 duiven op de til. Twee begeleiders zijn aanwezig. Zij verzorgen de dieren en houden een oogje in het zeil. Iedereen mag tussen de dieren lopen en om wat langer van de dieren te kunnen genieten zijn er strobalen om op te zitten. U komt toch zeker ook? Zaterdag 13 juni van 12.00 tot 17.00 uur op winkelcentrum Oosterheem. Graag tot dan!
Lees meer