Tweewielercentrum Zoetermeer en Roti Center Oosterheem open!

Tweewielercentrum Zoetermeer opent met deze nieuwe vestiging in Winkelcentrum Oosterheem haar derde filiaal in Zoetermeer. Tweewielercebtrum Oosterheem biedt zowel nieuwe als gebruikte fietsen aan in alle prijsklassen. Ook voor onderdelen en reparaties kan u terecht aan de nieuwe vestiging aan het Heempark.

Ook Roti Center Oosterheem heeft afgelopen weekend haar deuren geopend. In deze Surinaamse toko kunt u naast Roti vele andere Surinaamse lekkernijen kopen.

Op 16 maart aanstaande zullen alle nieuwe ondernemers zich aan u presenteren tijdens een feestelijke opening.Gepubliceerd: 13-02-2013
Aantal keer bekeken: 3312

Terug
Tweewielercentrum Zoetermeer en Roti Center Oosterheem open!

Blijf op de hoogte

Facebook  Twitter  Picasa  Youtube

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

27-07-2015
Straattheater zaterdag 15 augustus van 13.00 tot 17.00 uur op winkelcentrum Oosterheem
Vandaag is winkelcentrum Oosterheem omgetoverd tot één groot levend theater. Of je nu jong of oud bent, de optredende artiesten laten je wegdromen en geven je fantasie een boost. Zo trots als een pauw dansen prachtige steltlopers vol trots de sterren van de hemel. De begeleidende muziek maakt dit stelten theater helemaal af. En als u uw ogen goed de kost geeft spot u ongetwijfeld ook een mysterieuze dame die ondanks haar grote verschijning toch zéér sierlijk en elegant is. Uiteraard is er ook een heuse schink act. De grimeur schminkt hierbij elk kindergezichtje in een prachtig figuur. En gebruik makend van de nieuwste schminktechnieken wordt in zeer korte tijd een leuke en vooral mooie creatie neergezet. Ook kunnen kinderen genieten van de voorstellingen van Poppentheater De Kleine Zon. Er wordt een gevarieerd programma aangeboden in en om de poppenkast. Compleet met bankjes om op te zitten en een dekentje bij koud weer. Zo wordt het extra gezellig! U komt toch zeker ook? Zaterdag 15 augustus van 13.00 tot 17.00 uur op winkelcentrum Oosterheem. Graag tot dan!
Lees meer
13-07-2015
Geef een workshop, clinic of demonstratie op de Verenigingsdag en chrijf je vandaag nog in via oosterheem@mail.com
Wil jij op de verenigingsdag van winkelcentrum Oosterheem ook jouw vereniging onder de aandacht brengen bij de inwoners van de wijk en het winkelend publiek? Dat kan! Op zaterdag 12 september staat het centrum in het teken van sport, dans en muziek. Van 12.00 tot 17.00 uur wordt jij dan ook in de gelegenheid gesteld jouw sport/dans/muziek vereniging onder de aandacht te brengen met bijvoorbeeld een demonstratie, een workshop, een clinic, een optreden en/of promotie met gebruik van een marktkraam. Alles bij elkaar een bruisend geheel voor jong én oud! De verenigingsdag duurt van 12.00 tot 17.00 uur. Deelname is geheel kosteloos. Wel heb je voor deelname een inschrijvingsbewijs nodig. Deze ontvang je ná inschrijving bij de organisatie van deze dag. Meld je daarom vóór vrijdag 21 augustus aan via oosterheem@mail.com en verzeker jezelf van een plek. Vergeet niet je gegevens van jouw vereniging (naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, contactpersoon, wat je wil gaan doen, met hoeveel personen, de leeftijd(sgroep) van de deelnemers) te vermelden. We zien je graag tegemoet op deze gezellige verenigingsdag!
Lees meer
12-07-2015
Braderie op winkelcentrum Oosterheem – zaterdag 26 en zondag 27 juli
Zaterdag 26 juli (van 09:00 uur tot 17:00 uur) en zondag 27 juli (van 11.00 tot 17.00 uur) is er een gezellige braderie op winkelcentrum Oosterheem. Diverse kramen presenteren u tal van leuke items. Het aanbod is breed en hiermee is er voor een ieder vast iets wils. Op zondag 27 juli is er tevens een markt voor boeken, platen, CD’s, DVD’s en handgemaakte artikelen. Kom dus zeker even langs! Graag tot dan!
Lees meer