Tweewielercentrum Zoetermeer en Roti Center Oosterheem open!

Tweewielercentrum Zoetermeer opent met deze nieuwe vestiging in Winkelcentrum Oosterheem haar derde filiaal in Zoetermeer. Tweewielercebtrum Oosterheem biedt zowel nieuwe als gebruikte fietsen aan in alle prijsklassen. Ook voor onderdelen en reparaties kan u terecht aan de nieuwe vestiging aan het Heempark.

Ook Roti Center Oosterheem heeft afgelopen weekend haar deuren geopend. In deze Surinaamse toko kunt u naast Roti vele andere Surinaamse lekkernijen kopen.

Op 16 maart aanstaande zullen alle nieuwe ondernemers zich aan u presenteren tijdens een feestelijke opening.Gepubliceerd: 13-02-2013
Aantal keer bekeken: 3260

Terug
Tweewielercentrum Zoetermeer en Roti Center Oosterheem open!

Blijf op de hoogte

Facebook  Twitter  Picasa  Youtube

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

25-06-2015
Boekenmarkt, platenmarkt en handgemaakte artikelen markt – Zondag 27 juli van 11.00 tot 17.00 uur - schrijf je in!
Wil u op zondag 27 juli ook uw boeken, langspeelplaten, CD’s, DVD’s of eigen handgemaakte creatieve producten verkopen? Dat kan! Op zondag 27 juli kunt u een kraam huren op winkelcentrum Oosterheem. Deze zondagse markt duurt van 11.00 tot 17.00 uur, het is de bedoeling dat u ook tot 17.00 uur blijft. Inschrijven kan via www.thiborganisatie.nl of via 06-54776694 (tussen 10.00-17.30 uur bereikbaar). De deelname kosten bedragen 35 euro voor de huur van een kraam en 20 euro voor de borg. De borg krijgt u bij het leeg opleveren van de kraam aan het einde van de dag weer van ons terug. Wees er wel op tijd bij want OP=OP. We hebben slechts een beperkt aantal kramen te vergeven. We zien u graag tegemoet op deze gezellige zondag!
Lees meer
21-06-2015
Sweetlake Rock-’n-Roll Revival Dag! Zaterdag 11 juli van 10.00u tot 22.00u op Winkelcentrum Oosterheem

Dans zaterdag 11 juli van 10:00 uur tot 22:00 uur mee op dé Sweetlake Rock-‘n-Roll Revival Dag op Winkelcentrum Oosterheem in Zoetermeer. De gehele dag door spelen er live bands op diverse plekken in het centrum. De line-up bestaat onder meer uit Crazy Cadillac, Big Caz & the 4 Bobs, Mainline 55, Five Guys Named Joe en Dee-Ann and the Nightcaptains! En uiteraard is e rook dit jaar weer een fifties markt, zijn er dansdemonstraties te aanschouwen, worden er dansworkshops gegeven en staan er tal van American Classic Cars die je kunt bewonderen. Save the date en zorg ervoor dat je er ook deze Sweetlake Rock-‘n-Roll Revival Dag bij bent! Entree is gratis. Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door winkelcentrum Oosterheem in samenwerking met Stichting Dance to the 60’s. Graag tot zaterdag 11 juli op Winkelcentrum Oosterheem!


Lees meer
19-06-2015
Live @ Oosterheem met optredens van diverse artiesten en tal van activiteiten op zaterdag 20 juni a.s. op winkelcentrum Oosterheem

Kom op zaterdag 20 juni naar de live optredens in Oosterheem. Je kunt er genieten van o.a. Chanty Koor 'Geen C te Hoog', 'Jamie Hermans, Jaskelis en Nina Meijer. Allen treden op voor het goede doel en dat is volledig in lijn met de rest van het weekend in Oosterheem. Zowel vrijdag als zaterdag wordt er aandacht gevraagd voor de kinderafdeling van het Lange Land Ziekenhuis. Er zijn leuke activiteiten voor kinderen op het Oosterheemplein, live muziek en een live radio-uitzending van Zoetermeer FM vanuit het Glazen Huis bij Zinn Icecream. Kom genieten van dit unieke event en steun het goede doel!

Chanty Koor 'Geen C te Hoog' 10.00 - 12.00 - Oosterheemplein

Jamie Hermans 13:00 - Glazen Huis bij Zoetermeer FM binnen in Zinn Icecream

Jaskelis 15:00 - Glazen Huis bij Zoetermeer FM binnen in Zinn Icecream

Nina Meijer 20:00 - Glazen Huis bij Zoetermeer FM binnen in Zinn Icecream


En verder...

Drakebootrace - vanaf 11.00 uur - Heemkanaal

Kinderactiviteiten 'Schminken, Draakspringkussen, Skelterbaan' 12.00 - 17.00 - Oosterheemplein

Loterij 'elk uur' 12.00 - 17.00 - Oosterheemplein ((lotenverkoop (1 euro per lot, alles gaat naar het goede doel) bij het Draakspringkussen))

Zorg er dus voor dat je erbij bent! Tot morgen!


Lees meer