Tweewielercentrum Zoetermeer en Roti Center Oosterheem open!

Tweewielercentrum Zoetermeer opent met deze nieuwe vestiging in Winkelcentrum Oosterheem haar derde filiaal in Zoetermeer. Tweewielercebtrum Oosterheem biedt zowel nieuwe als gebruikte fietsen aan in alle prijsklassen. Ook voor onderdelen en reparaties kan u terecht aan de nieuwe vestiging aan het Heempark.

Ook Roti Center Oosterheem heeft afgelopen weekend haar deuren geopend. In deze Surinaamse toko kunt u naast Roti vele andere Surinaamse lekkernijen kopen.

Op 16 maart aanstaande zullen alle nieuwe ondernemers zich aan u presenteren tijdens een feestelijke opening.Gepubliceerd: 13-02-2013
Aantal keer bekeken: 2962

Terug
Tweewielercentrum Zoetermeer en Roti Center Oosterheem open!

Blijf op de hoogte

Facebook  Twitter  Picasa  Youtube

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

20-12-2014
Kerstman bezoekt winkelcentrum Oosterheem + Gratis foto! Zaterdag 20 december.
Zaterdag 20 december  a.s., van 12.00 tot 16.00 uur, bezoekt de Kerstman winkelcentrum Oosterheem. Uiteraard doet hij dit met zijn elf en arrenslee. Ook is er een kerstband die sfeervolle kerstliedjes produceert waarbij je uit volle borst mee kunt zingen. En swingen natuurlijk. En voor de kinderen zijn er zuurstokjes (snoepgoed). Dit is natuurlijk een bijzonder mooi moment om de Kerstman een handje te geven én samen met hem op de foto te gaan. Er is namelijk ook een fotograaf aanwezig die onbeperkt foto’s maakt en deze ter plekke afdrukt. Zo heb je direct een mooi (gratis) aandenken aan dit speciale moment. Jij komt toch zeker ook?
Lees meer
19-12-2014
Kerst op Oosterheem - Vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 december. Jij komt toch ook?
Aanstaand weekend van  vrijdag 19, zaterdag 20 tot en met zondag 21 december is het kerst bij winkelcentrum Oosterheem. Een heel weekend lang dus! Zorg er dus voor dat je deze dagen in je agenda geblokt hebt staan. Zo kun je naar hartenlust rondstruinen op een braderie, genieten van het open podium waar jongeren een platform krijgen, meelopen in de lampionnenoptocht onder leiding van een brassband, uit volle borst meezingen met de kerstvolkszang, kijken naar de vuurwerkshow, de Kerstman een handje geven, zelfs met hem op de foto gaan, luisteren naar een sfeervolle kerstband en volop springplezier beleven op de diverse luchtkussens. Uiteraard onder begeleiding. Kijk op de website van winkelcentrumoosterheem.nl voor het volledige programma en bijbehorende tijdsplanning. Graag tot dan!
Lees meer
19-12-2014
Vuurwerkshow op vrijdag 19 december van 20.00 tot 21.00 uur. Door Zenavuurwerk.nl
Vrijdag 19 december om 20.00 uur is het tijd voor de vuurwerkshow. Een fantastisch spektakel welke van 20.00 uur tot 21.00 uur te aanschouwen is vanaf de horecazijde van het winkelcentrum. De opening van deze show wordt verzorgd door niemand minder dan wethouder Isabelle Vugs . Ook is er een Rad van Fortuin aanwezig waar eenieder zijn of haar geluk kan beproeven. En voor wie droog wil staan? Ook dat kan. Speciaal voor dit evenement zijn partytenten neergezet van waaronder u naar dit schouwspel kunt kijken. De vuurwerkshow wordt georganiseerd door Zenavuurwerk.nl. De partytenten worden beschikbaar gesteld door de winkeliersvereniging.
Lees meer