Winkels

De winkels in Oosterheem Centrum zijn met zorg gekozen om aan alle gemakken te voldoen en aan te sluiten op de behoeftes van de moderne consumenten. De winkels zorgen voor een compleet aanbod. Naast de bekende ketens biedt Oosterheem Centrum ook plaats aan lokale en regionale ondernemers. Voor ieder wat wils dus!
Tweewielercentrum ZoetermeerPlattegrond

Terug
Tweewielercentrum Zoetermeer

Blijf op de hoogte

Facebook  Twitter  Picasa  Youtube

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

16-08-2015
Braderie op winkelcentrum Oosterheem – zondag 30 augustus
Zondag 30 augustus (van 11.00 tot 17.00 uur) is er een gezellige braderie op winkelcentrum Oosterheem. Diverse kramen presenteren u tal van leuke items. Het aanbod is breed en hiermee is er voor een ieder vast iets wils. Vandaag is er ook een rommelmarkt met tal van leuke tweedehands snuisterijen. Leuk voor je zelf maar zeker ook om iemand anders mee te verrassen. Kom dus zeker even langs! Graag tot dan!
Lees meer
27-07-2015
Straattheater zaterdag 15 augustus van 13.00 tot 17.00 uur op winkelcentrum Oosterheem
Vandaag is winkelcentrum Oosterheem omgetoverd tot één groot levend theater. Of je nu jong of oud bent, de optredende artiesten laten je wegdromen en geven je fantasie een boost. Zo trots als een pauw dansen prachtige steltlopers vol trots de sterren van de hemel. De begeleidende muziek maakt dit stelten theater helemaal af. En als u uw ogen goed de kost geeft spot u ongetwijfeld ook een mysterieuze dame die ondanks haar grote verschijning toch zéér sierlijk en elegant is. Uiteraard is er een heuse schink act. De grimeur schminkt hierbij elk kindergezichtje in een prachtig figuur. En gebruik makend van de nieuwste schminktechnieken wordt in zeer korte tijd een leuke en vooral mooie creatie neergezet. Ook kunnen kinderen genieten van de voorstellingen van Poppentheater De Kleine Zon. Er wordt een gevarieerd programma aangeboden in en om de poppenkast. Compleet met bankjes om op te zitten en een dekentje bij koud weer. Zo wordt het extra gezellig! De ballonnen nar maakt voor alle kinderen een leuke figuurballon. Zo hebben zij meteen een mooi aandenken voor thuis. En terwijl u zich op deze dag vermaakt probeert een ludieke fotograaf zijn publiek te laten poseren voor de ideale foto. Dit is een hele klus aangezien niet iedereen in het publiek even fotogeniek is.. U komt toch zeker ook? Graag tot zaterdag 15 augustus op Winkelcentrum Oosterheem!
Lees meer
13-07-2015
Geef een workshop, clinic of demonstratie op de Verenigingsdag en chrijf je vandaag nog in via oosterheem@mail.com
Wil jij op de verenigingsdag van winkelcentrum Oosterheem ook jouw vereniging onder de aandacht brengen bij de inwoners van de wijk en het winkelend publiek? Dat kan! Op zaterdag 12 september staat het centrum in het teken van sport, dans en muziek. Van 12.00 tot 17.00 uur wordt jij dan ook in de gelegenheid gesteld jouw sport/dans/muziek vereniging onder de aandacht te brengen met bijvoorbeeld een demonstratie, een workshop, een clinic, een optreden en/of promotie met gebruik van een marktkraam. Alles bij elkaar een bruisend geheel voor jong én oud! De verenigingsdag duurt van 12.00 tot 17.00 uur. Deelname is geheel kosteloos. Wel heb je voor deelname een inschrijvingsbewijs nodig. Deze ontvang je ná inschrijving bij de organisatie van deze dag. Meld je daarom vóór vrijdag 21 augustus aan via oosterheem@mail.com en verzeker jezelf van een plek. Vergeet niet je gegevens van jouw vereniging (naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, contactpersoon, wat je wil gaan doen, met hoeveel personen, de leeftijd(sgroep) van de deelnemers) te vermelden. We zien je graag tegemoet op deze gezellige verenigingsdag!
Lees meer

air max pas cher nike air max pas cher air max pas cher nike air max pas cher air max pas cher nike air max pas cher air max pas cher nike air max pas cher air max pas cher nike air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max 90 pas cher nike air max pas cher air max pas cher nike tn pas cher nike air max pas cher nike tn nike tn pas cher tn pas cher louboutin pas cher chaussure louboutin pas cher louboutin soldes air max pas cher air max pas cher nike air max pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler barbour paris barbour paris pas cher hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet tiffany outlet tiffany outlet italia air jordan air jordan pas cher jordan pas cher air jordan site officiel