Winkels

De winkels in Oosterheem Centrum zijn met zorg gekozen om aan alle gemakken te voldoen en aan te sluiten op de behoeftes van de moderne consumenten. De winkels zorgen voor een compleet aanbod. Naast de bekende ketens biedt Oosterheem Centrum ook plaats aan lokale en regionale ondernemers. Voor ieder wat wils dus!
Tweewielercentrum ZoetermeerPlattegrond

Terug
Tweewielercentrum Zoetermeer

Blijf op de hoogte

Facebook  Twitter  Picasa  Youtube

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

04-07-2014
BRADERIE OP WINKELCENTRUM OOSTERHEEM!

Zaterdag 5 juli van 10:00 uur tot 17:00 uur is er een gezellige braderie op winkelcentrum Oosterheem. Een 60-tal kramen presenteren u tal van leuke items. Van sieraden (ook Loombands) tot bloemen & planten en van bedtextiel tot kunst beelden. Ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd. Naast het aanbod van de gevestigde horeca kunt u er onder andere  genieten van een lekker visje, Surinaamse hapjes en belegde broodjes.

Voor de kinderen is er een draaimolen. Ook worden er glitter tattoos gezet en kunnen zij zich laten schminken. Kortom; een super gezellige braderie in de aanloop naar de zomer! Kom dus zeker even langs.


04-07-2014
ROCK-’N-ROLL EVENT OP WINKELCENTRUM OOSTERHEEM!

Dans zaterdag 12 juli van 10:00 uur tot 17:00 uur mee op hét rock-‘n-roll event in winkelcentrum Oosterheem. Deze rock-‘n-roll dag is 7 jaar lang op het Dorpsplein in Zoetermeer geweest maar nu mag winkelcentrum Oosterheem het event verwelkomen. De gehele dag spelen er live bands op diverse plekken in het centrum, is er een fifty markt, zijn er rock-’n-roll dansdemonstraties en staan er american classic cars in het centrum die je kan bewonderen. Kortom; een super gezellige sweetlake rock-’n-roll revival dag! Zorg dus dat je er bij bent! De toegang is gratis.

 

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door winkelcentrum Oosterheem in samenwerking met Stichting Dance to the 60’s. Let's Dance! Zaterdag 12 juli op winkelcentrum Oosterheem.


Lees meer
26-05-2014
Circusworkshop - koopzondag 29 juni
Kom op koopzondag 29 juni tussen 12:00 en 16:00 uur de fijnste kneepjes van het circusvak leren! Onder begeleiding van twee ervaren docenten kun je aan de slag met leuke circusattributen. Van jongleren tot diabolo'en en borden draaien. Coole trucs waar je thuis en op school indruk mee kunt maken! De winkels zijn op deze koopzondag geopend van 12 tot 17 uur. Graag tot dan!