Winkels

De winkels in Oosterheem Centrum zijn met zorg gekozen om aan alle gemakken te voldoen en aan te sluiten op de behoeftes van de moderne consumenten. De winkels zorgen voor een compleet aanbod. Naast de bekende ketens biedt Oosterheem Centrum ook plaats aan lokale en regionale ondernemers. Voor ieder wat wils dus!
Tweewielercentrum ZoetermeerPlattegrond

Terug
Tweewielercentrum Zoetermeer

Blijf op de hoogte

Facebook  Twitter  Picasa  Youtube

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

25-02-2015
Maak kennis met de Groene Bloemenmeisjes op zaterdag 14 maart tussen 13.00 en 17.00 uur
Deze twee vrolijke dames. Dat zijn de Groene Bloemenmeisjes zeker. En op zaterdag 14 maart zijn zij te ontmoeten en natuurlijk te bewonderen in winkelcentrum Oosterheem. Kenmerkend zijn hun frivoliteit, hun opgewektheid en hun speelse bewegingen. Al dansend brengen deze energieke dames veel kleur en fleur aan jouw winkelbezoek. Een absolute must om te zien! Beide dames treden tussen 13.00 en 17.00 uur 4 x 30 minuten op. En uiteraard gaan zij ook graag met jou op de foto voor een memorabel fotomoment! En tussen de optredens door: dan shop je even langs de vele leuke winkels die het centrum biedt of strijk je neer bij een van de horecagelegenheden. Graag tot dan!
Lees meer
12-02-2015
Ontmoet de Hartendief Steltenlopers op zaterdag 14 februari tussen 13.00 en 17.00 uur
Kom zaterdag 14 februari naar winkelcentrum Oosterheem en ontmoet beide Hartendief Steltenlopers. Spectaculair gekleed in een prachtig knalroze outfit delen zij vandaag op leuke  hartjes en liefdesballonfiguren uit. Aan jong en oud! Beide artiesten treden tussen 13.00 en 17.00 uur 3 x 30 minuten op. En uiteraard gaan zij ook graag met jou op de foto voor een memorabel kiekje! En tussen de optredens door: dan shop je even langs de vele leuke winkels die het centrum biedt of strijk je neer bij een van de horecagelegenheden. Graag tot dan!
Lees meer
20-12-2014
Kerstman bezoekt winkelcentrum Oosterheem + Gratis foto! Zaterdag 20 december.
Zaterdag 20 december  a.s., van 12.00 tot 16.00 uur, bezoekt de Kerstman winkelcentrum Oosterheem. Uiteraard doet hij dit met zijn elf en arrenslee. Ook is er een kerstband die sfeervolle kerstliedjes produceert waarbij je uit volle borst mee kunt zingen. En swingen natuurlijk. En voor de kinderen zijn er zuurstokjes (snoepgoed). Dit is natuurlijk een bijzonder mooi moment om de Kerstman een handje te geven én samen met hem op de foto te gaan. Er is namelijk ook een fotograaf aanwezig die onbeperkt foto’s maakt en deze ter plekke afdrukt. Zo heb je direct een mooi (gratis) aandenken aan dit speciale moment. Jij komt toch zeker ook?
Lees meer