Winkels

De winkels in Oosterheem Centrum zijn met zorg gekozen om aan alle gemakken te voldoen en aan te sluiten op de behoeftes van de moderne consumenten. De winkels zorgen voor een compleet aanbod. Naast de bekende ketens biedt Oosterheem Centrum ook plaats aan lokale en regionale ondernemers. Voor ieder wat wils dus!
Tweewielercentrum ZoetermeerPlattegrond

Terug
Tweewielercentrum Zoetermeer

Blijf op de hoogte

Facebook  Twitter  Picasa  Youtube

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

20-04-2015
VOL! - De Kinder-kleedjesmarkt op Koningsdag maandag 27 april is vol - Inschrijven is niet meer mogelijk!
De Kinder-Kleedjesmarkt op maandag 27 april is VOL! Inschrijven is niet meer mogelijk. Ook de reservelijst is inmiddels vol. Mocht je je op de reservelijst hebben ingeschreven dan ontvang je van ons bericht wanneer zich een plek voor jou heeft voorgedaan. Mocht je niets van ons vernemen dan is er geen plaats beschikbaar gekomen. Maar geen nood, want ook als bezoeker aan de Kinder-Kleedjesmarkt beleef je ongetwijfeld een hele leuke dag! Graag tot ziens op deze gezellige Koningsdag.
Lees meer
20-04-2015
Oranje Supermarkt & Slagerij binnenkort geopend in Centrum Oosterheem
Supermarkt & Slagerij Oranje opent binnenkort haar tweede vestiging in winkelcentrum Oosterheem. Vaste klanten van het gezellige familiebedrijf in Segwaert kunnen vanaf nu ook bij de vestiging in Oosterheem terecht. Ons motto: “We willen kwaliteit bieden. We doen dit met een breed assortiment aan exclusieve producten die voldoen aan de kwaliteitseisen van onze bezoekers.” Onze bezoekers kunnen bij ons terecht voor een ruim aanbod aan vers vlees. Er wordt niets voorverpakt of ingevroren. Het is allemaal vers. Alle kipproducten worden dagelijks afgeleverd. Supermarkt & Slagerij Oranje heeft producten in de schappen die u nagenoeg niet in een gangbare supermarkt kunt vinden. Naast vers vlees is er altijd een groot aanbod aan verse groente en fruit. Maar ook een groot assortiment pesto, tzatziki, Surinaamse en Aziatische producten vindt u in onze schappen.
Lees meer
16-04-2015
Volwassenen-rommelmarkt - Koningsdag maandag 27 april van 09.00 tot 17.00 uur - schrijf je in!
Wil jij op Koningsdag je oude woonaccessoires of eigen handgemaakte creatieve producten verkopen? Dat kan! Je kunt hiervoor alleen een plek of een complete marktkraam huren. Inschrijven kan via 0654776694 of via thib@xs4all.nl. Het huren van alleen een plek kost 5 euro per meter breed (2 meter diep) + 20 euro borg. Het huren van een kraam kost 35 euro + 20 euro borg. De borg krijg je bij het leeg opleveren van de kraam aan het einde van de dag uiteraard weer van ons terug. De volwassenen-rommelmarkt duurt van 09.00 tot 17.00 uur, het is de bedoeling dat je ook tot 17.00 uur blijft. Wees er wel op tijd bij want OP=OP. We hebben slechts een beperkt aantal plekken/kramen te vergeven. NB: De Kinder-Kleedjesmarkt is inmiddels vol. We zien je graag tegemoet op deze gezellige Koningsdag!
Lees meer