In Winkelcentrum Oosterheem worden geregeld verschillende events georganiseerd. U vindt er de leukste en meest uiteenlopende activiteiten, voor jong en voor oud. Van een kindermiddag tot een gezellige vrijmarkt op Koningsdag, van een braderie tot een event of opening in een winkel, maar ook voor muziek, ons jaarlijks sportevenement, voor kermis, een spectaculaire vuurwerkshow, of voor wat leuks tijdens de Feestdagen; u vindt het allemaal in Winkelcentrum Oosterheem!

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie


.
Mille Fleurs Zoetermeer is zondag 14 mei (Moederdag) open van 10:00 tot 17:00.
Zaterdag 19 november ontvangen we Sinterklaas en zijn pieten in Oosterheem. Kom je ook?

Ook dit jaar viert Oosterheem Halloween voor jong & oud. We zorgen voor een feestelijk dag vol activiteiten! Met oa.: Dolfje Weerwolfje, laat jezelf griezelig schminken of doemee met de ware Trick or Treat speurtocht langs winkeliers. Zaterdag 29 oktober 12.00 uur tot 16.00 uur.

Kom jij ook naar Burendag 2022 in Oosterheem a.s. zaterdag? Lees hieronder wat je kan verwachten, de winkeliers van winkeliersvereniging Oosterheem hebben hun steentje bijgedragen in de vorm van een stormbaan. Daarnaast wordt er een fantastische lunch geserveerd en zijn er diverse activiteiten georganiseerd. Een en al gezelligheid dus. Ben je erbij?

Helaas kan het 10-jarig jubileum van 31 augustus tot 4 september niet doorgaan. Er is veel werk verzet om tot een fantastisch programma te komen, maar we krijgen de benodigde vergunningen niet op tijd binnen.

Welk kind droomt er niet van? Een feeën en prinsessen dag?

Deze zaterdag kunnen alle kinderen met ouders een rondje rijden in de prinsessenkoets van Assepoester! Op de foto met Belle en het Beest! Of naar de meet en greet met Winx Club (mega populair op Netflix).

De Baronette’s komen naar Winkelcentrum Oosterheem voor Vaderdag. Op zaterdag 18 juni worden alle vaders muzikaal verrast met een serenade van dit gezellige muzikale trio.

Daarnaast loopt er een Bumblebee rond voor de kleintjes.
Ga jij op de foto met Bumblebee?
Was jij bij het lente event in Winkelcentrum Oosterheem en ben je benieuwd naar de foto’s? Je kunt ze allemaal bekijken op onze Facebook. Niks meer missen? Volg ons op facebook en Instagram!

Deze zaterdag, 7 mei, komen De Ideale Schoonzonen naar Winkelcentrum Oosterheem. Dit muzikale duo trakteert alle moeders op een muzikaal cadeautje voor moederdag. Wil jij jouw moeder op een originele manier verrassen? Neem haar mee naar Winkelcentrum Oosterheem.

We zijn ontzettend blij dat naast alle winkels en contactberoepen nu ook de horeca en cultuursector weer open zijn.

In verband met de COVID-19 maatregelen hanteren wij aangepaste openingstijden. Alle niet-essentiële winkels zijn geopend tot 17:00 uur.

Mogelijkheden Oosterheem

De ondernemers van ons winkelcentrum hebben niet stil gezeten.

De Sinterklaas intocht in Oosterheem gaat aankomende zaterdag door!

Kom op zaterdag 23 oktober tussen 11:00 en 16:00 uur naar het Halloween evenement op het Oosterheemplein. 

In september openen de deuren van een nieuwe viswinkel in winkelcentrum Oosterheem!

Sinds 28 april zijn alle winkels in Oosterheem weer geopend! Ook zijn de terrassen weer geopend tot 0:00 uur! 

De actie is inmiddels afgelopen en het was een groot succes! 5000 mondkapjes zijn gedoneerd aan WoonZorgcentra Haaglanden. Wij willen iedereen die heeft meegeholpen ontzettend bedanken! 

Zakelijk Contact

Social Media

   Facebook
   Instagram
 
Oosterheem

Oosterheemplein 
2721 NJ Zoetermeer

  Contact