In Winkelcentrum Oosterheem worden geregeld verschillende events georganiseerd. U vindt er de leukste en meest uiteenlopende activiteiten, voor jong en voor oud. Van een kindermiddag tot een gezellige vrijmarkt op Koningsdag, van een braderie tot een event of opening in een winkel, maar ook voor muziek, ons jaarlijks sportevenement, voor kermis, een spectaculaire vuurwerkshow, of voor wat leuks tijdens de Feestdagen; u vindt het allemaal in Winkelcentrum Oosterheem!

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie


.

Welk kind droomt er niet van? Een feeën en prinsessen dag?

Deze zaterdag kunnen alle kinderen met ouders een rondje rijden in de prinsessenkoets van Assepoester! Op de foto met Belle en het Beest! Of naar de meet en greet met Winx Club (mega populair op Netflix). Kom zaterdag tussen 12:00 en 16:00 uur naar winkelcentrum Oosterheem.

De Baronette’s komen naar Winkelcentrum Oosterheem voor Vaderdag. Op zaterdag 18 juni worden alle vaders muzikaal verrast met een serenade van dit gezellige muzikale trio.

Daarnaast loopt er een Bumblebee rond voor de kleintjes.
Ga jij op de foto met Bumblebee?
Was jij bij het lente event in Winkelcentrum Oosterheem en ben je benieuwd naar de foto’s? Je kunt ze allemaal bekijken op onze Facebook. Niks meer missen? Volg ons op facebook en Instagram!

Deze zaterdag, 7 mei, komen De Ideale Schoonzonen naar Winkelcentrum Oosterheem. Dit muzikale duo trakteert alle moeders op een muzikaal cadeautje voor moederdag. Wil jij jouw moeder op een originele manier verrassen? Neem haar mee naar Winkelcentrum Oosterheem.

We zijn ontzettend blij dat naast alle winkels en contactberoepen nu ook de horeca en cultuursector weer open zijn.

In verband met de COVID-19 maatregelen hanteren wij aangepaste openingstijden. Alle niet-essentiële winkels zijn geopend tot 17:00 uur.

Mogelijkheden Oosterheem

De ondernemers van ons winkelcentrum hebben niet stil gezeten.

De Sinterklaas intocht in Oosterheem gaat aankomende zaterdag door!

Kom op zaterdag 23 oktober tussen 11:00 en 16:00 uur naar het Halloween evenement op het Oosterheemplein. 

In september openen de deuren van een nieuwe viswinkel in winkelcentrum Oosterheem!

Sinds 28 april zijn alle winkels in Oosterheem weer geopend! Ook zijn de terrassen weer geopend tot 0:00 uur! 

De actie is inmiddels afgelopen en het was een groot succes! 5000 mondkapjes zijn gedoneerd aan WoonZorgcentra Haaglanden. Wij willen iedereen die heeft meegeholpen ontzettend bedanken! 

Zakelijk Contact

Social Media

   Facebook
 
 
Oosterheem

Oosterheemplein 
2721 NJ Zoetermeer

  Contact